tiistai 25. marraskuuta 2014

29.11 Lapputaivas Mtg turnaus.

Tervehdys teille Lapputaivaan kullanmurut, toivotan teidät tervetulleiksi 29.11 järjestettävään MTG turnaukseen. Turnaus järjestetään Katariinankatu 18.
Paikalla on Lapputaivaan porukkaa jotka opettavat ja ohjaavat turnaus etiketissä yms.
Porin Pelikauppa myy omassa kojussaan Mtg tuotteita.
Varaa mukaan Tasaraha koska paperiraha on nyt pop ja välttämättä ei ole vaihtorahaa.









1. Pelikierros on uusille pelaajille tarkoitettu Standard turnaus. Kaikki uudet pelaajat mukaan saamaan ensimmäisen kosketuksen turnaus systeemiin. Täysin ilmainen ja voit saada oikein hyviä Foileja!!

2. Pelikierros on sitten Standard joka on kaikille avoin, jaossa booster palkintoja joista voi tulla vaikka mitä kivaa lappua. Samalla tulee turnaukset tutuiksi ja saat kunnon mtg päivän. Maksaa vain 5€ ja voit voittaa Foileja ja Boostereita.

3. Kierros on sitten Sealed turnee jossa rakennat pakan paikan päällä ja pelaat sillä muita vastaan.
Jos et tiedä mikä sealed on niin kyseisessä pelimuodossa saat 6 boosteria jotka avaat ja teet niistä 40 kortin pakan ja loput pidät sideboardina. Siis pidät kaikki kortit mitä saat kun osallistut. Osallistuminen maksaa 22 euroa ja paljon palkintoja jaossa!

16 ensimmäistä pääsee Sealed turnaukseen, monet ovat kyselleet koska voi ilmoittuatua ja miten, jos tahdot ilmoittautua ja saada varman paikan pelipöydästä laita yhteystiedot ja nimesi Spektaattorit@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti